Εντατική Αποκατάσταση με τη μέθοδο του Προφέσορα Καζιάφκιν (Kozyavkin method)

Από το φθινόπωρο του 2014 οι θεραπείες Εντατικής Αποκατάστασης σύμφωνα με τη μέθοδο του Προφέσορα Kozyavkin οι οποίες εκτελούνται στο Χρ. Τουμαζής Κέντρο Φυσιοθεραπείας, Αποκατάστασης και Βελονισμού, από κοινού με το προσωπικό του Διεθνούς Σεμιναρίου Αποκατάστασης.

Όλες οι διευθετήσεις για τις υπηρεσίες και την οργάνωση της θεραπείας παρέχονται από τον επίσημο εκπρόσωπο του Διεθνούς Σεμιναρίου Αποκατάστασης – Οργάνωσης ICMR (Κύπρος) LTD. http://www.icmr.eu/

Η μέθοδος Kozyavkin είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία για ασθενείς με εγκεφαλική παράλυση, οσφυαλγία και των συνεπειών του τραύματος και οργανικών βλαβών του νευρικού συστήματος. http://reha.lviv.ua/index.php?id=6&L=0

Αυτή η μέθοδος θεραπείας δημιουργήθηκε περισσότερο από 30 χρόνια πριν στην Ουκρανία και μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 70.000 ασθενείς που έχουν κάνει θεραπείες με τη μέθοδο αυτή, στην οποία συμμετείχαν περίπου 17.000 από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες του κόσμου.

Η μέθοδος Kozyavkin είναι ένα πολυτροπικό σύστημα αποκατάστασης στο οποίο η επιρροή του ενός συστατικού συμπληρώνεται και ενισχύεται από τα άλλα. Το κύριο στοιχείο της είναι μια εμβιομηχανική διόρθωση της σπονδυλικής στήλης και των μεγάλων αρθρώσεων σε συνδυασμό με μια σειρά από τρόπους θεραπείας: Ρεφλεξολογία, φυσιοθεραπεία, ειδική θεραπεία μασάζ, ρυθμικές ομαδικές ασκήσεις, μηχανοθεραπείας και μελισσοθεραπείας. Το εντατικό αυτό πρόγραμμα αποκατάστασης που παρέχεται στο Χρ. Τουμαζής Κέντρο Φυσιοθεραπείας, Αποκατάστασης και Βελονισμού, ενισχύεται με την υδροθεραπεία.

Οι διάφοροι τρόποι αποκατάστασης αυτού του συστήματος εντείνουν και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο, έχοντας στόχο την αποκατάσταση: τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς. Με την τόνωση των αντισταθμιστικών δυνατοτήτων και την πλαστικότητα του εγκεφάλου, η μέθοδος αυτή δημιουργεί μία νέα λειτουργική κατάσταση που ανοίγει δυνατότητες για ταχύτερη κινητήρια και πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η μέθοδος Kozyavkin δεν είναι εναλλακτική λύση στις υπάρχουσες προσεγγίσεις αποκατάστασης αλλά συμπληρώνει και αυξάνει σημαντικά την αποδοτικότητα πολλών άλλων υπάρχοντων συστημάτων αποκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με ICMR (Κύπρος) ΛΤΔ
Λεωφόρος Αμαθούντος №100, Ay.Tychonas,
4532, Λεμεσός
Κύπρος
Τηλ: +357 25313338
E-mail: office@icmr.eu
Website: http://www.icmr.eu/