Από ένα απλό κολύμπι, μέχρι sauna, Jacuzzi, hamam, υδροθεραπεία, θερμοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, χρωματοθεραπεία  κλπ, ο καθένας μπορεί να επιλέξει τον δικό του τρόπο χαλάρωσης και θεραπείας μέσα σε ένα πλήρως χαλαρωτικό, διακριτικό και φιλικά επαγγελματικό περιβάλλον.

Μέσα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας μας, το στρες, η πίεση και η ένταση μπορούν να προκαλέσουν διάφορες παθήσεις, επικίνδυνες για την υγεία μας. Οι θεραπευτικές και χαλαρωτικές ιδιότητες των σπα, προσφέρουν την ευκαιρία απόδρασης από ένα στρεσογόνο περιβάλλον, αφιερώνοντας έτσι λίγο χρόνο για τον εαυτό μας μακρυά απ’όλους και απ’όλα.

Είναι πλέον γνωστό ότι ο χρόνος που αφιερώνουμε στη φροντίδα του σώματος μας, μας ξεκουράζει, αναζωογονεί αλλά και συμβάλλει στη βελτίωση της διάθεσης μας, της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης μας.

Οι ευεργετικές αποδόσεις των σπα, περιλαμβάνουν επίσης:

  • Αποβολή τοξινών
  • Ρύθμιση της καλής κυκλοφορίας του αίματος και της αρτηριακής πίεσης
  • Ανάλαφρη αναπνοή
  • Βελτίωση ευελγισίας του σώματος
  • Καταπολεμά τις αϋπνίες και άλλες παθήσεις του ύπνου
  • Αντιμετωπίζει σωματκούς, μϋικούς και αρθριτικούς πόνους
  • Διατήρηση της νεότητας της επιδερμίδας
  • Χάσιμο περιττών κιλών και καταπολέμιση της κυτταρίτιδας

Η υδροθεραπεία αποτελεί πλέον μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αποθεραπείας και αποκατάστασης. Οι αναλγητικές και χαλαρωτικές επιδράσεις του νερού συστήνονται από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Ένας απόλυτα φυσικός τρόπος θεραπείας που το κάθε σώμα χρειάζεται για τη διατήρηση και βελτίωση της υγείας του.

Γιατί υδροθεραπεία;

Με την άνωση του νερού, το σώμα υποβοηθείται και υποστηρίζεται με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η κίνηση του σώματος. Ταυτόχρονα όμως, η αντίσταση του νερού ενισχύει τον όρο της φυσικής θεραπείας δίνοντας έμφαση στην αποτελεσματικότητα της υδροκινησιοθεραπείας.

Η υδροθεραπεία συνιστάται για:

Μυοσκελετικές Παθήσεις, Οστεοπόρωση, Οστεοπενία, Αρθρίτιδα, Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, Οστεοαρθρίτιδα, Παθήσεις Σπονδυλικής Στήλης, Νευρολογικές και Συγγενείς Παθήσεις,  Εγκεφαλικά Επεισόδια, Κρανιοεγκαφαλικές Κακώσεις, Κάκωση Νωτιαίου Μυελού, Αθλητικές κακώσεις, Προεγχειρητικές και Μετεγχειρητικές Παθήσεις κλπ